Avatar: Szczerze mówiąc, nie przepadam za tego typu obrazkami, zbyt bardzo mąci mi wzrok i męczy oko. Ogólnie jest też nieco zbyt wąski w porównaniu z jego długością. Ale poza tym, da się znieść. xP
Podpis: Cholernie niejasny, wobec czego cholernie mi się podoba. Lubię takie opisy, coś, co jest zupełnie wyrwane z kontekstu i stawia cię przed pytaniem 'O co, do cholery, chodzi?'. Poza tym, jeśli ma się wybujałą wyobraźnię, może pomieszać nieco w główce. ^^
Odgrywanie Postaci: Podoba mi się, wnioskując z tych 2-3 postów, które czytałam, dodam, że odwrotnie niż wskazywałaby kolejność chronologiczna. Nie będę się rozwodzić nad charakterem postaci, bo to jest tylko i wyłącznie twoja sprawa, ale muszę powiedzieć, że nie zauważyłam żadnych szczególnych zgrzytów. Podoba mi się. ^^
Charakter Użytkownika: No tak, oto jest ból nowego forum, niemal nikt nikogo nie zna. A że brak ShoutBoxa takiego, na którym możnaby było zerkać wstecz na rozmowy innych, to nie można się dowiedzieć niemal niczego. Wydaje mi się jednak, że z Cassiel nie będziemy miały szczególnych problemów, jeśli chodzi o dogadanie się. xD